Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
czesio. oj tam nazwisko... Eveline Cake z s boj fra oszlo Radi Radi Cortez1 N high octane Gabriel- chart (1532 niezalogowanych)
102 Posty
chart
(chart)
Początkujący
Wczoraj wieczorem robiłem reset , i się wam пси сыновья udało .Nie wiem ile wam wasi panowie płacą w koronach , za sabotaż na forum Polaków .Ale wiem że i tak wam podziękują , na koniec dobrym kopem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Zoska3
(Zoska3)
Wiking
napisał:
6e6 napisał:
chcialem Ci pomoc, podalem Ci miejsce gdzie pracowalem ale sam stwierdziels ze to za daleko i ze asz za niskie kwafifikacje do tego zawodu
Co do mojej osoby pozytek ma taki ze reprezentuje godnie interesy polskie na granica w postaci nie przynawania sie do takich posozytow jak chart.
Widocznie to co proponowałeś, było wtedy na wyrost i na odczep się.
Skąd wiesz kim jest niejaki @hart w realu?.
Możliwe, że z nim już się kiedyś spotkałeś nie wiedząc, że to właśnie ten portalowy \"pasożyt\".
Nawet niejaki \"optymysta\" napisał ostatnio, że nie wnika w moje rzeczywiste życie, a jedynie posiłkuje się tym, co napisałem tu na forum i jaką mam forumową opinię.
A przecież nie od dzisiaj wiadomo, ze jestem socjalny nierób, pijaczyna, złodziej i damski bokser, a i ostatnio dowiedziałem się, że mam zabrane prawko za jazdę po pijaku.

Wiele osób przed tobą ostrzegają . Kobiety piszą że zapewne jesteś psychopatycznym brzydkim koniobijcom w dodatku nieudacznikiem a faceci że złodziejem ,oszustem podszywającym się pod kogoś kim nie będziesz. Idź chłopie na spacer , fajna pogoda ,przewietrz resztki mózgu i przemysl sobie swoje posrane życie. Nie trzeba być psychologiem żeby zauważyć że masz duże problemy ze sobą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
chart
(chart)
Początkujący
Witam wróciłem do świata żywych ,dziękuje osobom które mnie broniły przed internetową przemocą .Ale do rzeczy napisałem ten post nie po to żeby komuś ubliżyć, tylko uświadomić że jesteśmy w obcym środowisku , i należy się bronić przed niesprawiedliwością .To tak gdy ktoś zdejmuje dziewczynie majtki na siłę ,a ona myślała jak będę cicho to się odczepi . Nie zerżnie jej ostro dupsko .Tak samo tutaj jak będziemy cicho to zrobią z nami co chcą , trzeba krzyczeć i każdy ma taki obowiązek .Życie nie daje nikomu gwarancji, ani pewności jutra . Dziś ja jestem bezrobotny , jutro możesz być ty . A ja będę pracował, szanujmy się .Trudno jest walczyć z ludzką zawiścią , zbyt dużo zła tkwi w niektórych Ale to jest ich problem . Co do bezrobocia jaka to nobilitacja , żadna kręcenie się w kółko bez celu .Strata czasu , zastój w rozwoju .Po prostu jest kryzys i nikt nie ma pomysłu na wyjście z tego dołka.A to że nie pracuje dużo Polaków . To jak sam Norweg mi radził ,żebym zmienił nazwisko ,wszyscy wiemy o co chodzi .Tylko że tutaj to jest tak starannie ukrywane że udowodnienie ,dyskryminacji jest wręcz niemożliwe .Jeżeli ktoś ma coś do mnie , to jak napisałem już przedtem .Jestem pracującym bezrobotnym , pracuję dla agencji pozdrawiam słonecznego dnia życzę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok